Patreon támogatói információk

Az Online Aikido Tutor YouTube csatornáját, amely az Aikido technikákkal, valamint ezeknek a technikáknak a pontos és precíz végrehajtással foglalkozik, oktatási céllal hoztam létre. A videókat egyedül készítem, szerkesztem, vágom, vagy effektelem, mindez pedig tetemes időt vesz igénybe. Ezek mellett heti 8-9 edzést is tartok, így egyelőre havi egy tartalmat tudok biztosan megígérni. Lehetőség van tartalom kérésére is, illetve a támogatói kérések mindig előnyt élveznek majd a Youtube „hagyományos" felhasználóival szemben. Ha támogatsz a Patreonon (akármilyen kis összeggel), az segít nekem abban, hogy ezt a munkát a jövőben is tovább folytathassam, illetve ez a kezdeményezés önfenntartóvá és hosszútávon működőképessé váljon! Félreértés ne essék, senkitől sem várom el, hogy a támogatóm legyen. Az is nagyon sokat jelent, ha megnézi a videóimat és lájkolja a tartalmakat, vagy feliratkozik a csatornára, és követ a Facebookon. 

Mi az a Patreon?
A Patreon egy az online alkotók számára létrehozott közösségi, támogatási szolgáltatás. Ha szeretnéd egy közkedvelt művész / internetes személyiség munkáját anyagilag támogatni, a Patreonon megteheted egy általad beállított havi, vagy egyszeri, új tartalmanként jegyzett összeggel. 

Hogyan lehetsz a támogatóm? 
Először is szükséged lesz egy Patreon-fiókra, amit a jobb felső sarokban látható "Sign Up" gombra kattintva hozhatsz létre. Ha létrehoztad a fiókodat, majd beléptél, akkor az Online Aikido Tutor oldalon válhatsz a támogatómmá a "become a patron" gomb megnyomásával. 

Hogyan / mikor történik a támogatás begyűjtése, megszüntetése?
A bankszámládról csak havi egyszer (hó elején) kerül levonásra a megjelölt összeg. Amikor beállítod a támogatásod összegét, egyúttal havi maximumot is megadhatsz, így nem fordulhat elő, hogy kimerül a bankszámlád. Ha úgy gondolod, hogy nem kívánsz tovább támogatni, ezt a fiókodban bármikor megteheted.

Kapok a támogatásért cserébe valami pluszt? 
Ha a támogatómmá válsz, a választott támogatási formától függően lehetőséged lesz digitális aikido oktatóanyagok (füzetek) letöltésére, lehetőséged lesz célirányos tartalom kérésére, valamint az elkészült videókat még a hivatalos bemutató előtt megtekintheted. A további részleteket megtalálod a Patreon támogatói szintek menüpont alatt.   

Mekkora összeget adhatok? 
Amikor a támogatómmá válsz, beállíthatsz egy tetszés szerinti összeget, amelynek minimuma 3 dollár + 27% Áfa. (Az Áfa csak az EU-s támogatókat terheli.) 

Egyszeri adományt is adhatok?
A Patreont rendszeres támogatásra találták ki, de akár az egyszeri adományozás is megoldható vele. Ha a patrónusommá válsz, majd az első fizetési alkalom után megszünteted a támogatói státuszodat, akkor a támogatásod gyakorlatilag egyszeri támogatásnak minősül.

A videóim mindenki számára továbbra is ingyenesen hozzáférhetőek! 

Üdvözlettel: 
Janik Zsolt 
Online Aikido oktató 

Patreon oldalunkat hamarosan aktiváljuk, jelenleg a tartalmak feltöltés alatt állnak. Amint végeztünk a feltöltéssel, a patreon ikonnal innen minden közvetlenül is elérhetővé válik.