Patreon támogató szintek

Azért, hogy megkönnyítsük a támogatók dolgát, 6 különböző támogatói szintet hoztunk létre. (Ez persze a későbbiekben akár bővíthető is). Minden szintnek külön jelölése és elnevezése van. A támogatás mértékétől függően minden támogatói szint más és más előjogokkal rendelkezik.

Továbbá minden támogatónak lehetősége nyílik (a támogatói szintjéhez mérten) a tartalomkérésen, illetve a korai hozzáférésen túl bizonyos egyéb ajándékok igénylésére is.

Ezek az ajándékok nem vásárolhatóak meg, hanem kizárólag a támogatás függvényében és időszakosan kerülnek majd postázásra. Ezen felül lesz egy aikidoval foglalkozó oktatófüzet-sorozat (30-40 oldal/füzet), amelyet a támogatók digitális (PDF) formátumban tudnak majd letölteni. A füzetek magyar és angol nyelven lesznek elérhetőek.

Támogatói szintek:

5.kyu          Támogatás mértéke: 3 dollár/hónap 
Köszönöm, hogy támogatod a további munkámat és értékesnek találod a kezdeményezést.

4.kyu          Támogatás mértéke: 5 dollár/hónap 
Köszönöm, hogy támogatod a további munkámat és értékesnek találod a kezdeményezést. Fontos számomra, hogy tudd, értékelem a támogatásodat, és igyekszem ezt minél jobb tartalmakkal meghálálni.

3.kyu          Támogatás mértéke: 10 dollár/hónap 
Megtisztelve érzem magam, hogy támogatod a csatornámat, éppen ezért egy ajándék Aikido Online Tutor kulcstartót vagy kitűzőt szeretnék majd eljuttatni neked 18 hónap aktív támogatás után

2.kyu          Támogatás mértéke: 25 dollár/hónap 
Megtisztelve érzem magam, hogy támogatod a csatornámat, éppen ezért egy ajándék Aikido Online Tutor kulcstartót és egy kitűzőt szeretnék majd eljuttatni neked 12 hónap aktív támogatás után.

1.kyu          Támogatás mértéke: 50 dollár/hónap 
A videókban megjelenítem a nevedet, mint támogatómat. Persze a neved helyett megjelenhet a csatornád, a blogod, vagy bármilyen oldalad linkje is mindaddig, amíg támogatod a csatornámat. Plusz ajándékként jár neked egy Aikido Online Tutor kulcstartó és egy kitűző is 12 hónap aktív támogatás után.

1.dan          Támogatás mértéke: 100 dollár/hónap 
Kiemelt támogatóként való megjelölést kapsz külön a video alsó sávjában. Ez lehet cégnév is, akár képpel vagy egyedi dizájnnal és kifelé mutató linkkel, egészen addig, amíg támogatod a csatornámat. Plusz ajándékként jár neked egy Aikido Online Tutor kulcstartó, egy kitűző és egy bögre is (a csatorna emblémájával, vagy a kedvenc technikád grafikai ábrázolásával) - 12 hónap aktív támogatás után.

Szintekhez beállított kedvezmények, előjogok: 

Szint            Előjogok                                                                    


5.kyu

- Korai hozzáférés         

4.kyu

 - Korai hozzáférés
 - Bónusztartalom

3.kyu

 - Korai hozzáférés
 - Bónusz tartalom
 - Tárgyi ajándék

2.kyu

 - Korai hozzáférés
 - Bónusztartalom
 - Több tárgyi ajándék
 - Digitális letöltések

1.kyu

 - Korai hozzáférés
 - Bónusztartalom
 - Tárgyi ajándék
 - Digitális letöltések
 - Mecénás megjelenítés

1.dan 

 - Korai hozzáférés
 - Bónusztartalom
 - Tárgyi ajándék
 - Digitális letöltések
 - Mecénás megjelenítés