Rengeteg edzéssel eltöltött idő után ismét költözésre kell adnunk a fejünket. Nagyon a szívünkhöz nőtt ez a terem, de nincs más választásunk. Ideiglenesen a budaörsi Androméda Sportcentrumba (ABS) tesszük át a foglalkozásainkat. 


 

Tervben van véve egy saját állandó terem üzemeltetése, de ennek a teremnek az elkészüléséig, illetve a klub átköltöztetéséig Budaörsre tesszük át a foglalkozásainkat az Androméda Sportcentrumba. Ebben az épületben nem vagyunk semmilyen keretek közé szorítva, igény szerint használhatjuk a 60, illetve a 200 négyzetméteres termeket is. 

Lehetőség van továbbá a klub másik irányzatának az Iaido harcművészetnek a gyakorlására is, hiszen az itt lévő parkettás terem tökéletesen megfelel ennek a tevékenységnek. A tagok a havi bérlet kifizetésével (vagy akár egy edzésdíj megfizetésével) ingyenesen használhatják majd a lenti szaunát is.

Az edzési beosztás a megszokott hétfő, szerdai időpontoktól eltérően a női önvédelmi foglalkozások után hétfő , illetve csütörtöki napokon lesznek látogathatóak.
Ezzel egy időben nemcsak a napok de az edzések időpontjai is 30 perccel előrébb kerülnek majd. Ezért az eddigiektől eltérően nem 19:00-kor hanem 18:30-kor fognak az edzések kezdődni. A fegyverek tárolására a továbbiakban nem lesz lehetőség, így azt mindenki minden edzésre hozza magával.

 
Terveink szerint a központi terem elkészülésével sem szűnne meg ez a terem sem, csak más néven üzemelne tovább. A vezetőedző személye sem változna meg, így lehetőség lesz majd mindkét teremben gyakorolni, ezzel akár heti négy edzésen is részt tudnak majd venni a tanulók.

Fontos változás!
A költözéssel együtt megszűnik az új tagok részére rendszeresített ingyenes egy hónap. Továbbá a vizsgafelkészülési időszak előtti egy hónapos megfigyelő, felkészítő edzések lehetősége a "Kyojun dojohálozat" klubjainak tanulói számára sem lesznek ingyen elérhetőek.

A Sportcentrum bowling pályával, illetve étteremmel is rendelkezik, így akár edzőtáborok megszervezésére is rendkívül alkalmas lehet. Azok a tanulók akik az edzés után szeretnének a konditerembe edzeni 600.- os pótjegy vásárlásával megtehetik ezt, de csak abban az esetben ha részt vettek a foglalkozáson.

Mindenkinek jó edzést kívánok

Janik Zsolt
Kyojun Aikido-Iaido Dojo dojocho